Fostering Regional Cooperation & Development
EMAIL US AT info@bycouncil.org
JOIN US

Today’s Finances I – Platforma E 14 Në Ballkan Në Financë

April 13, 2019 at 9:00 am Tirana International Hotel Tirana APPLY HERE

Today’s Finances I – Platforma E 14 Në Ballkan Në Financë

Pas 13 platformash në Tiranë, Shkodër, Prishtinë, Shkup dhe Tetovë, dhe me një pjesëmarrje të mbi 800 të rinjve ballkans në këto platforma brenda 12 muajve, Këshilli Rinor i Ballkanit organizon platformën e 14-të , për herë të parë në fushën e financave. Trajnim Leksioni “Ekonomia Dhe Financat E Ballkanit Në Shekullin XXI – Rruga Drejt Bashkimit Europian”, është platforma e 14-të dhe do të mbahet në datën 13 Prill 2019 ( Ditën e Shtunë) , në Tiranë, te Tirana International Hotel (15 Katëshi) me 3 lektorë specialë në fushën e financave dhe ekonomisë. Çdo lektor ka në dispozicion 60 -75 minuta, ku ata ndajnë me ju në rrëfime të veçanta, problematikat, mundesite dhe alternativat per zhvillim te financave. Aktiviteti fillon rreth ores 10:00 dhe perfundon rreth ores 14:30

Pas 13 platformash në Tiranë, Shkodër, Prishtinë, Shkup dhe Tetovë, dhe me një pjesëmarrje të mbi 800 të rinjve ballkans në këto platforma brenda 12 muajve, Këshilli Rinor i Ballkanit organizon platformën e 14-të , për herë të parë në fushën e financave. Trajnim Leksioni “Ekonomia Dhe Financat E Ballkanit Në Shekullin XXI – Rruga Drejt Bashkimit Europian”, është platforma e 14-të dhe do të mbahet në datën 13 Prill 2019 ( Ditën e Shtunë) , në Tiranë, te Tirana International Hotel (15 Katëshi) me 3 lektorë specialë në fushën e financave dhe ekonomisë. Çdo lektor ka në dispozicion 60 -75 minuta, ku ata ndajnë me ju në rrëfime të veçanta, problematikat, mundesite dhe alternativat per zhvillim te financave. Aktiviteti fillon rreth ores 10:00 dhe perfundon rreth ores 14:30

“Platforma “Today’s” është një platformë ndërkombëtare e iniciuar nga Këshilli Rinor i Ballkanit, e cila do të zhvillohet në më shumë se 30 vende të ndryshme, bazuar në formatin e leksioneve të hapura dhe workshopeve, me lektorë të ndryshëm si biznesmenë, politikanë, diplomatë, sipërmarrës, gazetarë, ekonomistë, financierë etj, për të frymëzuar pjesëmarrës në fusha të ndryshme, të tilla si biznesi, diplomacia, sipërmarrja, gazetaria, energjia, mjedisi, ekonomia, financa dhe shumë fusha të tjera të ndara në kategori të ndryshme.

Trajnim Leksioni është i hapur për të gjithë studentët, profesionistët dhe të interesuarit në fushën e financave.

Tarifa e pjesëmarrjes është 1000 Lekë të Reja ( ALL) dhe përfshin:

– 3 Leksione / Workshope

– Çertifikata e Pjesëmarrjes

– Mundësinë për tu bërë një lektor në platformat e ardhshme

– 1 Kafe Pushim

-20% Zbritje për të marrë pjesë në aktivitetin e ardhshëm të Platformës “Today’s”

– Pjesëmarrësit që do jenë pjesë e “Today’s Justice II ” në Tiranë , do të kenë 20% zbritje për këtë aktivitet.

Nëse ka pjesëmarrës të huaj, leksionet do të mbahen në gjuhën angleze. Aplikimet do të jenë të hapura deri në datën 11 Prill 2019 , ora 23:59 Për të marrë pjesë në trajnim-leksion ju duhet të regjistroheni në këtë link : https://goo.gl/2dVeSQ

Për çdo pyetje ose paqartësi ,ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në lira.spiro@bycouncil.org

Suksese !

2019/04/13 09:00:00
SHARING IS CARING